Kunstnagels (Gellak/Gelnagels)

Gellak, ook gekend als ‘gelish’, is een product dat niet meer weg te denken is in de nagelstudio! Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in diverse kleuren, of in french manicure. De nagels zien er tot 4 weken fantastisch en verzorgd uit!


Na 2 tot 4 weken (per persoon afhankelijk) is een bijwerking noodzakelijk. De oude lak wordt verwijderd waarna een nieuwe aangebracht kan worden. Gellak is ook zeer geschikt voor teennagels waar je zeker 8 weken plezier van hebt.


Voor broze, zwakke nagels is een extra versteviging mogelijk. De natuurlijke nagel wordt verstevigd en het nagelbed wordt geëgaliseerd.


Gelnagels worden gebruikt voor het verstevigen en het verlengen van de eigen nagel. Bij het verstevigen wordt de gel alleen aangebracht op de natuurlijke nagel, bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van tips of sjablonen.


Na 3 tot 4 weken (per persoon afhankelijk) zijn de eigen nagels zo ver uitgegroeid dat een bijwerking noodzakelijk is. De oude gel wordt vervangen door een nieuwe laag welke weer mooi aansluit op de nagelriemen. Na meer dan 4 weken spreken we niet meer van een bijwerking, maar van een nieuwe set.


Wimperlifting

Dankzij wimperlifting krijgt u volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief voor wie geen extensions wil/kan dragen of voor wie zijn natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.


Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers!


Er wordt gebruik gemaakt van siliconen rods, hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect, meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!


De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Het geeft de meest geweldige resultaten voor 8 tot zelfs 12 weken! De formule zorgt óók voor gevoede en dus gezonde wimpers.


We maken gebruik van single-use zakjes, dus elke klant krijgt verse ingrediënten, daardoor is het natuurlijk erg hygiënisch!


TIP: Extra mooi als u na de behandeling uw wimpers ook laat kleuren!


Bij het kleuren van de wimpers geeft u de ogen meer dimensie, ze lijken langer en voller. Deze behandeling is ideaal voor mensen met lichte wimpers. Door de lichte punten donkerder te verven, krijgt u in één keer een expressieve oogopslag!


Nog een duidelijk pluspunt: geen doorgelopen mascara meer als u naar het strand gaat of een zware work-out hebt. De wimperverf blijft gewoon zitten. En dat is ook weer handig als u niet graag vroeg uw bed uit komt om uw ogen op te maken. De kleuring blijft +/- 4 weken, wanneer het kleuren herhaald wordt dringt de verf in de haarschacht en blijft de kleur langer.

Make-Up

Met de make-up probeer ik steeds de mooiste en meest naturelle resultaten te behalen. Het is namelijk de bedoeling dat de make-up in de eerste plaats u doet stralen.

U kan steeds kiezen tussen:


Dagmake-up:

een lichte en natuurlijke make-up voor overdag. Een dagcrème en font de teint als basis. De ogen, wangen, en lippen krijgen een zachte touch om zo een frisse uitstraling te krijgen.


Avondmake-up:

een meer uitgesproken make-up voor een avondje stappen. Dezelfde stappen als een dagmake-up, maar dan iets intenser. De oogschaduw gaan we donkerder maken of juist meer kleur geven, eyeliner, …


Bruidsmake-up:

we starten altijd met een proefsessie, hierbij bekijken we welke kleuren bij uw kleed passen en u het beste flatteren.

Alles wordt zorgvuldig genoteerd, zodat u op uw grote dag precies weet hoe stralend u zal buitenwandelen om uw ja-woord te gaan geven!

Huisregels

 • Afspraken kunnen telefonisch, via mail of de facebookpagina gemaakt worden. De afspraak is enkel geldig na bevestiging.
 • Uw persoonlijke gegevens worden genoteerd op een klantenfiche. Deze blijven vertrouwelijk en worden niet doorgegeven aan derden.
 • Indien u uw afspraak wenst te wijzigen/annuleren, gelieve dit minstens 24u op voorhand te doen.
 • Gelieve tijdig op uw afspraak te verschijnen. Gaat u toch later zijn, gelieve mij dan te verwittigen via telefoon of sms. Indien u later bent, ben ik nl. genoodzaakt uw behandeling in te korten, dit uit respect voor de volgende klant. Afspraken vervallen vanaf een vertraging van  15 minuten. Er wordt vervolgens een nieuwe afspraak gemaakt.
 • Bij een no-show wordt het volledige bedrag van de behandeling aangerekend.
 • Indien u een uitgebreide nail-art wenst, gelieve dit dan op voorhand te melden.
 • Voor herstellingen vanaf 5 dagen na de behandeling wordt er € 3 per nagel aangerekend. Indien u uw nagels zelf afknipt/ vijlt, vervalt de garantie. Knippen/vijlen verbreekt nl de verzegeling van de gel/gellak, waardoor uw nagels sneller zullen afbreken.
 • Alle behandelingen worden direct cash of via de Bancontact-app afgerekend. Er is geen mogelijkheid tot overschrijven.
 • Gelieve tijdens de behandeling geen GSM te gebruiken en contact met de huid / het haar te vermijden. Hierdoor kan de behandelingstijd uitlopen en het eindresultaat beïnvloed worden (mindere hechting, lucht, lifting van de nagels, stof en pluisjes op de nagels, ...)
 • Er worden geen kunstnagels geplaatst op schimmelnagels en/of op zwaar beschadigde nagels. U krijgt advies van mij en ik verwijs u eventueel door naar uw huisarts.
 • In geval van zwangerschap kan er geen garantie gegeven worden. Zwangerschapshormonen hebben nl. een invloed op de hechting van de kunstnagels.
 • Er worden geen nagels van een andere styliste bijgewerkt. Gelieve de gel/gellak eerst te laten verwijderen. Indien u ervoor kiest om deze toch door mij te laten verwijderen, zal er een toeslag worden aangerekend van resp. 15 euro voor gelnagels, 10 euro voor gellak.
 • Uw nagels zijn een kunstwerk, verwacht dus niet dat ze in minder dan 1 uur klaar zijn, want dan bent u bij de verkeerde nagelstyliste.
 • Ik verzoek jullie vriendelijk om geen gezelschap mee te nemen naar de studio (volwassenen, kinderen of dieren). Ik beschik over een beperkte ruimte en wil een optimale service bieden tijdens de behandeling.
 • Er worden geen kunstnagels geplaatst bij personen jonger dan 16 jaar, ook niet indien de ouders toestemming geven.
 • Indien u een afspraak heeft voor een wimperlifting, gelieve de dag van de behandeling géén make-up en/of dagcrème te dragen. Deze beïnvloeden nl. de werking van de producten. Indien u deze toch draagt, zal de behandeling uitgesteld worden. Gelieve ook geen lenzen te dragen tijdens de behandeling. Tot 24u na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden en mag er geen mascara gedragen worden.

Copyright © All Rights Reserved