AMable

Kunstnagels

Gellak (‘gelish’) combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak. Onder de gellak wordt standaard een laag rubberbase gel geplaatst. Dit is een flexibele gel die de nagels verstevigd en oneffenheden in de nagels camoufleert.

TIP: Gellak is ook uitermate geschikt voor de voeten. U geniet min. 8 weken van mooie gelakte teennagels!

Gelnagels zijn ideaal voor het verstevigen en verlengen van de nagels. Bij het verstevigen wordt de gel alleen aangebracht op de natuurlijke nagels, bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van tips of sjablonen.

Na max. 4 weken zijn de kunstnagels zo ver uitgegroeid dat een bijwerking noodzakelijk is. De oude gel wordt vervangen door een nieuwe laag die weer mooi aansluit op de nagelriemen.

Wimperlifting

Dankzij wimperlifting krijgt u volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief voor wie geen extensions wil/kan dragen of voor wie zijn wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

TIP: Als u na de behandeling uw wimpers ook laat kleuren, geeft u de ogen meer dimensie! De wimpers lijken langer en voller.

Make-Up

Dagmake-up:
een lichte en natuurlijke make-up voor overdag. Een dagcrème en font de teint als basis. De ogen, wangen, en lippen krijgen een zachte touch om zo een frisse uitstraling te krijgen.

Avondmake-up:
een meer uitgesproken make-up voor een avondje uit. Dezelfde stappen als een dagmake-up, maar dan iets intenser. De oogschaduw gaan we donkerder maken of meer kleur geven, eyeliner, …

Bruidsmake-up:
we starten altijd met een proefsessie, hierbij bekijken we welke kleuren bij uw jurk passen en u het meest flatteren. Alles wordt genoteerd, zodat u precies weet hoe stralend u zal buiten wandelen om uw ja-woord te geven!

Salonregels

Bedankt voor uw begrip!

Vuntestraat 11

9690 Kluisbergen


BTW: BE0667949225