ASAP-Abstract-Influencer-Wit-Transparant
Menu

Gratis make-up demo

Ik had jullie beloofd dat er een leuke verrassing ging komen ivm de minerale make-up van Bellápierre…

Wel hier is het dan: op 14/12 zijn jullie welkom voor gratis persoonlijk make-up advies!!

De Bellápierre-visagiste zal jou opmaken en je persoonlijk advies geven. Welke foundation past bij mijn huid? Welk kleur oogschaduw doet mijn ogen beter uitkomen? Hoe ga je rimpels wegwerken? Hoe laat ik mijn huid stralen? Zo weet jij meteen wat het beste bij jou past en ga je prachtig gemaquilleerd naar buiten.

Een persoonlijke sessie duurt een half uur.

Ideaal om je feestmake-up voor december reeds voor te bereiden!

Schrijf je snel in, plaatsen zijn beperkt!

sorry

23 oktober 2019

9B8AF9B7-5F9E-42F6-82A7-5FA2277DDF7F

Ik had jullie beloofd dat er een leuke verrassing ging komen ivm de minerale make-up van Bellápierre…

Wel hier is het dan: op 14/12 zijn jullie welkom voor gratis persoonlijk make-up advies!!

De Bellápierre-visagiste zal jou opmaken en je persoonlijk advies geven. Welke foundation past bij mijn huid? Welk kleur oogschaduw doet mijn ogen beter uitkomen? Hoe ga je rimpels wegwerken? Hoe laat ik mijn huid stralen? Zo weet jij meteen wat het beste bij jou past en ga je prachtig gemaquilleerd naar buiten.

Een persoonlijke sessie duurt een half uur.

Ideaal om je feestmake-up voor december reeds voor te bereiden!

Schrijf je snel in, plaatsen zijn beperkt!

sorry

23 oktober 2019

Gratis make-up demo

Ik had jullie beloofd dat er een leuke verrassing ging komen ivm de minerale make-up van Bellápierre…

Wel hier is het dan: op 14/12 zijn jullie welkom voor gratis persoonlijk make-up advies!!

De Bellápierre-visagiste zal jou opmaken en je persoonlijk advies geven. Welke foundation past bij mijn huid? Welk kleur oogschaduw doet mijn ogen beter uitkomen? Hoe ga je rimpels wegwerken? Hoe laat ik mijn huid stralen? Zo weet jij meteen wat het beste bij jou past en ga je prachtig gemaquilleerd naar buiten.

Een persoonlijke sessie duurt een half uur.

Ideaal om je feestmake-up voor december reeds voor te bereiden!

Schrijf je snel in, plaatsen zijn beperkt!

sorry

23 oktober 2019